ww.vreeken.nl/item/845070">

 

We merken al enkele jaren, dat de drang om in je directe omgeving iets eetbaars te kunnen oogsten groot is! Van jong tot oud en zelf op de kleinste plekjes ontdekken mensen hoe leuk het is (en hoe betrekkelijk gemakkelijk) om verse groenten te kweken. Een fraai hulpmiddel is daarbij de groentekist, die dit voorjaar aan ons sortiment werd toegevoegd. Leuk om cadeau te geven of om zelf mee te experimenteren. De kist is meteen de kweekbak en bevat verder zaden, biologische potgrond en een duidelijk teeltaanwijzing en is gemaakt in Nederland op een sociale werkplaats van onbehandeld FSC-hout.

Deze mooie kist mag in de zomer in de aanbieding van € 24,50 voor € 19,90

Klik hier om te bestellen


» VegTrug Small

 

De hit van de laatste 2 jaar is de slim gevormde kweektrog genaamd "VegTrug". Het behoeft haast geen nadere introductie als je de beschrijving op onze site leest.

De eigen website van VegTrug geeft ook duidelijke informatie. De handige maat van 100x76x80 cm (lxbxh) kochten we in een extra aantal aan om ze voor een scherpe prijs aan te bieden:

 

Normaal € 129,00 nu voor € 109,00
(we zijn het goedkoopst van het hele internet!)

Klik hier om te bestellen


» Uitgelicht: Plantensteunen met body!

 

Na de eerste zomerstorm (je weet wel zo'n donderbui na een warme periode) kom je tot de ontdekking: vergeten plantensteunen aan te brengen… Na veel jaren ervaring vinden we dat simpel en stevig het wint van al die ingewikkelde opbindsystemen.

Onze Deense plantensteunen zijn als enige zeer stevig vanwege de extra draaddikte: 6 mm! Van harte aanbevolen dus.

Klik hier om te bestellen


» Zomerkoopje Zaai- en Stekplaten

 

De meeste verkocht "meenemer" in het voorjaar (we verkopen ze pallets vol) zijn de zaai- en stekplaten. Om wat ruimte te maken geef ik even een zwengel aan de prijs, wie wil toehappen: sla alvast in voor het prachtige groeiseizoen 2014!

De aanbieding

Bestaat uit 45 stuks uit het volgende sortiment:
1) 15 platen met 160 potten, klik hier voor meer info
2) 15 platen met 51 potten, klik hier voor meer info
3) 15 platen met 28 potten, klik hier voor meer info

Totale waarde € 59,25 nu voor € 45,00

Klik hier om te bestellen


» Nog enkele porties aspergeplanten

 

Reageer niet allemaal, want er zijn nog maar enkele tientallen aspergeklauwen beschikbaar. Maximaal 10 planten per klant! De plantenwortels (zgn. klauwen) zijn in goede conditie gehouden in onze koelcel. Na het uitplanten zullen ze meteen gaan groeien.

10 planten van het ras 'Grolim', normaal € 8,90 nu voor € 5,90

Klik hier om te bestellen


  www.vreeken.nl