Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880173 CHOCOLADE & BLOESEM VIERTAL


  images vergroot afbeelding
 
Chocolade & Bloesem Kwartet
We hebben een mooi pakket bij elkaar vergaard en noemen deze: "Chocolade & Bloesem Viertal". Het zijn 4 interessante, vaak schaars leverbare planten, die ik eenmalig heb aangekocht.

Mag ik aan je voorstellen:
  • PURPEREN TROMPETBOOM Catalpa × erubescens 'Purpurea'
    Een Catalpa zoals je deze nog niet vaak gezien hebt, ze zijn dan ook nog heel duur op internet. Wij hebben de hand kunnen leggen op een partij jonge boompjes voor een redelijke prijs...
    Het boompje is een bijzondere speling op de bekende Trompetboom (Catalpa bignonioides) die je op een bepaald moment in elke tuin zag verschijnen... De grote, hartvormige bladeren zijn bij het uitlopen in het voorjaar purper tot bijna zwart en verkleuren naar donkergroen. Ook de tijdens de groeitijd bijkomende bladeren hebbe deze donkere kleur, wat een heel speels effect aan het bladerdek geeft. De bloei met grote trossen, fraaie witte trompetbloemen wordt gevolgd door peulen, die de hele winter de boom sieren.
    Heb je de ruimte? Laat de boom dan lekker groeien... Wie maar een kleine plek heeft (bijvoorbeeld 4 m²) kan de boom bijvoorbeeld op 2 m hoogte elk jaar knotten, zodat een geringe kroonboom ontstaat.
    Je vindt deze ook op onze website (apart te bestellen): 840700

  • WOESTIJNWILG Chitalpa tashkentensis 'Summer Bells'
  • Deze vrij zeldzame (flinke) struik is ontstaan uit een kruising tussen Chilopsis linearis en Catalpa bignonioides. Het blad is langwerpig, smal en dofgroen en het zijn vooral de prachtige, heerlijk zoet geurende bloemen, die je elk jaar zullen verbazen: orchidee-achtige, bleekroze met gele keel, bloeit juni – augustus, zoet geurend. De bloeit start vroeg in de zomer en duurt ongeveer 2-3 weken. Een tweede bloei volgt half augustus. De Chitalpa groeit het best in de volle zon, op een goed gedraineerde grond, tijdens de bloei wordt de struik druk bezocht door bijen en vlinders!
    Je vindt deze ook op onze website (apart te bestellen): 840800

  • CHOCOLADE-MIRTE Coprosma 'Chocolate Soldier'
  • Dit fraaie struikje pronkt met talloze, glanzende, chocoladebruine blaadjes en lijkt daarmee sterk op een Mirtestruikje, maar dan kastanjebruin van kleur! De struikjes zijn (zeker op oudere leeftijd) goed winterhard en houden zomer en winter hun sierwaarde. Geef ze een zonnige plaats, snoeien geeft het struikje elke gewenste vorm.
    Je vindt deze ook op onze website (apart te bestellen):841600

  • FONTEINPLANT Cordyline australis 'Choc Mint'
Wat een sierlijke plant in een ongekende kleurencombinatie! De zwaardvormige bladeren groeien in een volle, fonteinvormige krans en zijn gestreept in de kleuren mintgroen en chocoladebruin. De planten kunnen het beste koel en vorstvrij overwinteren en zijn zowel solitair als in combinatie met bloeiende planten zeer decoratief!
Je vindt deze ook op onze website (apart te bestellen): 841650

Het viertal kost (apart besteld) € 70,00 - Wij bieden deze aan voor € 50,00

Leveringsmaanden

vanaf september

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

880173.1  t.w.v. € 70,00    50,00   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 

9266 van 9270