Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

238300 RAMMENAS 'Mino Early'

ook wel genoemd: RETTICH
(Raphanus sativus ssp niger)

  images vergroot afbeeldingen
 
Deze witte Rammenas, in het Duits Rettich genoemd is allereerst een heerlijke knolgroente! Fris, een beetje zoet, een beetje pittig: heerlijk in de salade of als knabbel bij een drankje. Tegenwoordig hebben kwekers onze groente ontdekt als “Tillage Rammenas”, een ideaal gewas voor betere vochtafvoer = drainage. Heb je dus slecht doorlatende grond? Dan zaai je deze rammenas in voorjaar of zomer en laat de knollen lekker groeien, na de winter zijn de knollen afgestorvenen laten diepe gaatjes achter, niet te verwarren met muizengaten. Vol humus en fijn om te bewerken voor een volgende teelt...!
Tip: zaai de hele winter op een schaaltje met keukenrolpapier of een klein laagje potgrond, knip de jonge plantjes als ze 5 cm hoog zijn: heerlijke Daikonkers.

Zaaimethode

Zaaien: Buiten april-augustus, zorg dat na opkomst er 10-20 cm onderlinge ruimte is tussen de planten, of dun na een poosje groei pas uit, het grotere blad kan je roerbakken of composteren. Binnen kan je jaarrond zaaien en het jonge plantje als microgroente eten.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Gelijke producten

Dit product kent meer toepassingen en komt daarom in verschillende groepen van onze website voor. Dit product is ook te vinden als
394490 TILLAGE RAMMENAS 'Mino Early'

Groenten en Fruit > Radijs en Rammenas
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Deels in grootverpakking

238300  1250 zaden (10 g)   1,95   
238300.1  12.500 zaden (100 g)   4,95   
238300.2  125.000 zaden (1 kg)    19,50   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.