Dit soort wordt geteeld als microgroente (voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad). Microgroente wordt op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde). Voor de ontkieming donker en warm, na de ontkieming licht en koeler.
De heerlijke smaak van basilicum is frisser en zachter, naarmate je ze jonger oogst. Als "kers" (afgeleid van het Engelse "cress") geteeld, geniet je van de zachte stengels en het malse, groene blad. Ook kant en klaar voor het vijzelen van een heerlijke pesto!
ZaaimethodeDit soort wordt geteeld als microgroente (voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad). Microgroente wordt op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde). Voor de ontkieming donker en warm, na de ontkieming licht en koeler.
Leveringsmaandenhet gehele jaar
Gelijke producten
Dit product kent meer toepassingen en komt daarom in verschillende groepen van onze website voor. Dit product is ook te vinden als
333200 BASILICUM 'Grove' (Genovese-type)
|