880162-juli-pakket-groenten-in-tuin
meer info
 
880162-juli-pakket-groenten-in-tuin

Juli-Pakket 6 Groenten In De Tuin

Er zijn genoeg groenten die je in juli nog kan zaaien of voorzaaien. Om het voor jullie makkelijker te maken hebben wij een pakket samengesteld. Dit pakket is gericht op groenten die je kan planten in de (moes)tuin. We hebben leuke soorten uitgekozen die iets specialer zijn of waar je misschien niet direct voor zou kiezen. Het leuke aan deze verrassing is dat je misschien iets tegenkomt wat je onwijs lekker gaat vinden.

Heb je niet zoveel ruimte, maar wil je toch nog leuke dingen zaaien dan hebben wij ook een pakket die geschikt is voor een balkon, dakterras of een kleine tuin. Die is te vinden onder het nummer 880163 Juli pakket 6 groenten in potten & bakken.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

880162  6 verrassingszakjes   €  9,95 
bestel
880163-juli-pakket-groenten-in-potten-bakken
meer info
 
880163-juli-pakket-groenten-in-potten-bakken

Juli Pakket 6 Groenten In Potten & Bakken

Er zijn genoeg groenten die je in juli nog kan zaaien of voorzaaien. Om het voor jullie makkelijker te maken hebben wij een pakket samengesteld. Dit pakket is geschikt voor een balkon, dakterras of een kleine tuin. Deze groenten zijn geschikt voor het kweken in potten. Voor de ene groente moet de pot natuurlijk wel groter zijn dan voor de andere groente. We hebben leuke soorten uitgekozen die iets specialer zijn of waar je misschien niet direct voor zou kiezen. Het leuke aan deze verrassing is dat je misschien iets tegenkomt wat je onwijs lekker gaat vinden.

Heb je meer ruimte en wil je nog leuke dingen zaaien dan hebben wij ook een pakket die geschikt is voor een (moes)tuin. Die is te vinden onder het nummer 880162 Juli pakket 6 groenten in de tuin.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

880163  6 verrassingszakjes   €  9,95 
bestel
880162-juli-pakket-groenten-in-tuin
880163-juli-pakket-groenten-in-potten-bakken

Artikelnr Naam Prijs
880162 JULI-PAKKET 6 GROENTEN IN DE TUIN, 6 verrassingszakjes
€ 9,95
880163 JULI PAKKET 6 GROENTEN IN POTTEN & BAKKEN, 6 verrassingszakjes
€ 9,95

 filter op
per pagina
  
Op 880162 880163 zijn 2 artikelen gevonden.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.